Regen

5 september 2024 - Hautmont, Frankrijk

Regen!

Regen bij vertrek

We teuten maar wat aan en pas tegen twaalven gaan we rijden. Kortste weg naar de route péage. Onderweg stoppen we voor een boodschap en een bezoekje aan de Intersport en Decathlon. Laatste twee zijn - niet geheel onverwacht - een lichte  deceptie. We zien niks bijzonders en binnen 10 minuten staan we weer buiten.

Park4Night helpt ons weer aan een prima overnachtingsplek. Dit keer vlak voor de belgische grens bij een plezierhaven aan een klein riviertje. Er zijn vijf plekken en een super aardige havenmeester. Helemaal goed. Het stadje/dorpje is niks bijzonders.

Waterval

Na de industriële revolutie is hier niks meer gebeurd. Google Maps spot een restaurantje op 600m. Die is voor ons. Bij aankomst blijkt het vandaag de vrije dag van de kok. Gelukkig is het plaatstje nog een horecagelegenheid rijk. Kwartiertje lopen. Op hoop van zegen. Tot onze verrassing zijn er zeker tien tafeltjes bezet en is er ruimte voor vijf keer zoveel.

Het is donker als we met een goed gevulde maag en een tevreden gevoel weer teruglopen.

1. Jan en Beatrice van der Tuin:
    5 september 2024
    Qua weer zou het ietsje beter kunnen! Maar jullie gaan gewoon lekker door!
  2. Kirsten Seugling:
    6 september 2024